Tokat

Tokat'ta Z kütüphanede öğrenci buluşması

14:43 23 Şubat 2016
Tokat'ta Z kütüphanede öğrenci buluşması

Tokat'ta, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanı Adem Eğlence ve Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Mustafa Hakan Bücük, Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile sohbet buluşması gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Zenginleştirilmiş Kütüphane'de (Z Kütüphane) düzenlenen programda konuşan Eğlence, öğrencilere hedef belirme konusunda uyarıda bulunarak, hedeflerinde kararlı olmaları gerektiğini söyledi.

Eğlence, Z kütüphanelerin Türkiye'nin her yerinde olduğunu belirterek, "Bu tür yerleri tercih ederseniz, hedefinize ulaşabilirsiniz. Ümitsizliğe kapılmayın, öğretmenlerinizi dinleyin ama bunu sadece sınıfı geçmek için yapmayın. Oradaki kurduğunuz arkadaşlıklar, öğretmenlerinizle olan arkadaşlıklar değerli olacak. Onun için iyi ilişkiler, arkadaşlıklar kurun" dedi.

Bücük ise sosyal medya konusuna değindi. Sosyal medya gibi öğrencileri hedefinden alıkoyacak, oyalayacak bir sürü şey olduğuna dikkati çeken Bücük, "Bir hedefiniz olsun ve odağınızı değiştirmeyin. Sadece hedef koymakla bitmiyor, hedefi koyduktan sonra çalışacak ve gayret göstereceksiniz. Arkadaşlarınıza ve ortamlarınıza dikkat edin" diye konuştu.

Eğlence ve Bücük, konuşmaların ardından öğrencilerle sohbet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.