Tokat

Erbaaspor Kulübü Başkanı Uzun:

15:46 29 Mart 2016
Erbaaspor Kulübü Başkanı Uzun:

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele veren Erbaaspor'un Kulübü Başkanı Bülent Uzun, "Amasya Valiliğinin Yeni Amasyaspor-Erbaaspor karşılaşmasında misafir takım seyircilerinin güvenlik tedbiri gerekçesiyle stada alınmayacağı yönündeki kararını üzüntüyle karşılıyorum" ifadesini kullandı.

Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, grupta 51 puanı bulunan ve averajla lider olan Erbaaspor'un aynı puandaki Yeni Amasyaspor ile 3 Nisan'da Amasya 12 Haziran Stadyumu'nda karşı karşıya geleceğini belirtti.

Amasya Valiliğinde güvenlik toplantısı yapıldığını anlatan Uzun, şunları kaydetti:

"Amasya Valiliğinin bu Yeni Amasyaspor-Erbaaspor karşılaşmasında misafir takım seyircilerinin güvenlik tedbiri gerekçesiyle stada alınmayacağı yönündeki kararını üzüntüyle karşılıyorum. Sporun ruhunun temelinde var olan kaynaşma ve mücadeleye ters düşen bu kararın, spor müsabakalarının içerisinde yer alması gereken adalet kavramına zarar verdiğini düşüyorum. Sezon boyunca azim ve kararlılıkla ilerlediğimiz 3. Lig yolunda sona yaklaşılan bu günlerde oynanacak karşılaşmada stada seyircilerimizin güvenlik gerekçesiyle alınmaması yönündeki kararın çok kolay alınmış bir karar olduğu görüşünü taşıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.