Tokat

Boş arazide bulundu! Yüzlerce kafatası...

11:58 01 Mart 2018 2 Yorum Var
Boş arazide bulundu! Yüzlerce kafatası...

Tokat kent merkezi yakınlarındaki boş arazide, büyükbaşlara ait yüzlerce kafatası ve kemik bulundu.

Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, devriye dönüşü, Yeniyurt Mahallesi'ndeki boş arazide yüzlerce büyükbaş kafatası ve iskeleti gördü. Bunun üzerine Tokat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kemiklerin bulunduğu alanda yaptıkları aramalarda çok sayıda hayvan küpesi buldu.



Bulunan hayvan küpeleri, araştırılmak üzere İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne götürüldü. Kemiklerin usulsüz kesim sonucu araziye atılmış olabileceği ihtimali değerlendirilirken, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri ise hayvan küpelerinin sorgulamasının ardından kaçak kesim olup, olmadığının belirleneceğini açıkladı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Türkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok ve süratli kazanç isteği ve hile sayılan insan sağlığı. Normal kesim bile olsa bu kadar pisliği orta yere atmak insan işi değil.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Turkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayip ya bune allahtan korkmaz kuldan utanmazlar durun artik yazik . Insanlara bunlari yediriyolar bu hayvanlarada yazik bunu yapan insan olamaz
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.