Tokat

Alışverişten dönen liseli kıza şok! Yoğun bakıma alındı

07:37 01 Ocak 2021 11 Yorum Var
Alışverişten dönen liseli kıza şok! Yoğun bakıma alındı

Tokat'ın Erba ilçesinde alışverişten dönen lise son sınıf öğrencisi Hanife Büşra Konyar'ın (17) başına yorgun mermi isabet etti. Ağır yaralanan Konyar, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

Olay, öğleden sonra, Erbaa ilçesi Hükümet Caddesi'nde meydana geldi. İbrahim-Nakşiye Konyar çiftinin 3 çocuğundan biri olan Hanife Büşra Konyar, alışverişten eve dönerken, yol ortasında yere düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Konyar'ın başına mermi isabet ettiği ortaya çıktı. Ağır yaralı olan Konyar, ilk müdahalenin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Uygulama ve Araştıma Hastanesi'ne sevk edildi. Hanife Büşra Konyar'ın hayatı tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

'BUNU ATAN HANGİ VİCDANLA YAŞAYACAK'

Polis, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, liseli kızın amcası Şaban Konyar, "Markete giriyor ve çıktıktan sonra çarşı merkezine doğru gelirken kafasına yorgun mermi isabet ediyor. Olduğu yerde yığılınca ambulans çağırıyorlar. Önce bayıldı sanmışlar. Hastanede çekilen tomografide kafasına mermi isabet ettiği görülüyor. Şu an durumu kritik. Bu yapılanların artık son bulmasını istiyoruz. Yazık günah, kızımız 17 yaşında. Suçluların bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Bunu atan hangi vicdanla yaşayacak. Teslim olsun her kimse. Bu olayların bir daha ülkemizde yaşanmasını istemiyoruz" diye konuştu.

 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Murat varol 3 yıl önce Şikayet Et
    Haber yapıldıktan sonra hemşerimiz vefat etti, yakınlarına baş sağlığı dilerim. Umarım silah ruhsatlıdır çekirdeğinden bulurlar, yoksa kim vurduya gidecek yavrucak.
    Cevapla
  • hamza can 3 yıl önce Şikayet Et
    o mermiyi atan allahından bulsun kızımızada rab bim acil şifalar versin inşallah.
    Cevapla
  • bilal 3 yıl önce Şikayet Et
    o kadar cesatliysen karşıma çıksa ya bende zileliyim o mermileri sana hap olarak yuttururum sana
    Cevapla
  • yunus1 3 yıl önce Şikayet Et
    O silahı kullanacak kadar erkek olan sonucunda da ortaya çıkar ama etek giyecek kadar aşağılık demek ki
    Cevapla
  • davut 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapanın kafasına sıkmak gerekiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.