Tokat

Tokat'ta haber yapmaya giden muhabir köpek saldırısına uğrayıp hastanelik oldu

14:57 11 Ekim 2022 5 Yorum Var
Tokat'ta haber yapmaya giden muhabir köpek saldırısına uğrayıp hastanelik oldu

Tokat'ta ceviz hasadı haberi yapmak üzere Niksar ilçesine giden muhabir Sedat Özata, köpek saldırısı sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Tokat'ın Niksar ilçesinde ceviz hasadı haberi çekimi yapan İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Sedat Özata, beklemediği bir olayla karşılaştı. Ceviz hasadını görüntülemeye çalışan Özata, bir anda bacağındaki acı ile neye uğradığını şaşırdı. Jack Russell Terrier cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Özata, bacağından yaralandı. Niksar Devlet Hastanesine giderek kuduz aşısı olan Özata, aniden gelişen olay karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini söyledi.

"HABERE GİDERKEN HABER OLDUK"

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Özata, "Ceviz hasadı haberi yapıyordum. Bahçe sahibi ile röportaj yaparken birden bacağımda bir acı hissettim. O esnada birden reaksiyon gösterdim bacağımı salladım, bir baktım köpek ayağımın etrafında dolanıyor. Kamerayı yere bırakıp bacağıma baktığımda ısırık izlerini gördüm. Bahçe sahibi de “fındık” adlı köpeği uzaklaştırdı. Büyük bir köpek değildi ama yine de yaman bir şeye benziyordu. Haberi tamamlayamadan hemen hastaneye gittim ve gerekli tedavimi yaptırdım. Sonuçta habere giderken haber olduk” diye konuştu.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • kulplu halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpege kemik tarafını uztmışın baldırını uzatsaydın hart diye dişleseydide baksaydık nasıl oluyormuş sıyrıklarını gösterme bize hadi işine bak .
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Taşkentli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberin hiç bir değeri yok ısırılan haberci olunca, kendini itin önünemi attın, iti kızdırndınmı ne ettiysen bizi kandırma işine bak kardeşim itinen ne işin ola ki neyin haberini verecedin bize laf yavv işine bak haydi.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlarda kuduzdan hastalığına %99 köpek ısırmaları aracılığı ile olduğu belirtilmektedir. Özellikle köpek ısırması durumunda ne olursa olsun (ısıran köpek sahipli ve aşılı olsa dahi) mutlaka hastaneye başvurularak koruyucu kuduz aşısı olunmalıdır. Köpek ısırıkları ve kuduz hastalığı şansa bırakılmamalıdır. Yakın tarihte ülkemizde Şanlıurfa'da Hüseyin ERÇAL vakasında olduğu gibi acı örnekleri vardır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan sevicilerini ısırsalarda adam akıllı bir işlem yapsalar
    Cevapla
  • Kuduz 1 yıl önce Şikayet Et
    Hafife almayın her ısırığa kuduz aşısı şarttır. İlk belirti gelince ölümden kurtuluş yok kuduzda.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.