Trabzon

Ofspor, beraberliğe üzüldü

10:54 08 Ekim 2015
Ofspor, beraberliğe üzüldü

 Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında lider Etimesgut Belediyespor ile golsüz berabere kalan Ofspor, beraberliğe üzüldü.

Teknik direktör Erdoğan Yılmaz, ligin en güçlü ekibine namağlup unvanını kaybettiremedikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Sahada demoralize olmadan oynadıklarını dile getiren Yılmaz, "Galip gelmek için mücadeleyi elden bırakmadık. Bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince eşitlik bozulmadı. İlk yarı boyunca oyun ortada geçti ama daha çok topla oynayan biz olduk. Mücadelenin ikinci yarısında ise baskımızı daha da artırdık. Ataklarımızla dolu bir ikinci yarı yaşadık ancak atamayınca olmuyor. Bilhassa maçın sonlarına doğru kaçırdığımız üç net gol pozisyonu oldu. Şayet bunlardan birini gole çevirebilseydik kazanan taraf olacaktık" dedi.

Yılmaz, karşılaşmaya hakemin kötü yönetiminin de damga vurduğunu iddia ederek, "Tüm takdir haklarını Etimesgut Belediyespor'dan yana kullandı. Buna rağmen oyuncularımın azmi yerinde kaldı. Ligin en tempolu takımına karşı ortaya koydukları mücadeleden ötürü tüm futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.