Trabzon

Arsinspor, deplasmanda kaybetmek istemiyor

16:24 29 Ekim 2015
Arsinspor, deplasmanda kaybetmek istemiyor

 Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, deplasmanda Kırıkhanspor ile karşılaşacak Arsinspor, rakibi karşısında puan kaybetmek istemiyor.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, Kırıkhanspor karşılaşmasını kazanarak rahat bir nefes almak istediklerini belirterek, "Son haftalardaki iyi futbolumuzu sonuçlara yansıtamamıştık. Yakaladığımız gol pozisyonlarını şanssızlık ve beceriksizlik yüzünden değerlendiremedik. Bu hafta iyi oyunumuzu skora da yansıtıp şeytanın bacağını kırmak istiyoruz" dedi.

Kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını ifade eden Şahin, "Takımımıza güveniyoruz. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu yerinde. İyi hazırlandık, bunu sonuca yansıtmak istiyoruz" diye konuştu.

Son haftalardaki kayıpların üzüntüsünü üzerlerinden attıklarını dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

"Artık 3 puanla tanışma vaktimiz geldi. Bu karşılaşmada ilk deplasman galibiyetini almak istiyoruz. 3 puana şiddetle ihtiyacımız var. Kırıkhanspor zor bir ekip. Puan olarak da bizden üstte ve geçen hafta bir başka Trabzon ekibini mağlup etmeyi başarmıştı. Saha ve seyirci avantajlarını kullanmak isteyeceklerdir ama biz de iyi bir takım olduğumuzu alacağımız 3 puanla göstermek istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.