Trabzon

Trabzon İdmanocağı, zirvede yer almak istiyor

16:49 21 Kasım 2015
Trabzon İdmanocağı, zirvede yer almak istiyor

Antrenör Özdemir: "Hedefimiz hem zirvede yer almak, hem de takımımızdaki milli oyuncu sayısını artırmaktır"

Kadınlar Futbol 1. Lig'in 3. haftasında sahasında Gazikentspor'u 8-0 mağlup eden Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Ayhan Özdemir, hem zirvede yer almayı, hem de takımdaki milli oyuncu sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerine sindire sindire ulaşmak istediklerini belirtti.

Gazikentspor karşısında oyunun tamamen hakimi olduklarını vurgulayan Özdemir, "Ligin 3 haftasını da galibiyetle kapattığımız için mutluyuz. Takım olarak iyi oynuyoruz, kolektif bir oyun sistemimiz var" dedi.

Özdemir, kendilerinden beklentinin de büyük olduğunu kaydederek, "Henüz erken ama şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Şampiyonluk kolay olmayacak, ancak İdmanocağı her zaman zoru başaran bir ekiptir" ifadelerini kullandı.

Kadrolarında yer alan Arzu Karabulut, Emine Demir ve Gülbin Hızın'ın, milli takım kampına katılacağını anlatan Özdemir. "Hedefimiz hem zirvede yer almak hem de takımımızdaki milli oyuncu sayısını artırmaktır.  Milli maç sebebiyle maçlara 15 gün ara veriliyor. Biz de oyuncularımıza 4 gün izin verdik. İzin sonunda yeniden bir araya gelerek Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacağız" diye konuştu.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.