Trabzon

Ofspor'da galibiyet sevinci

10:58 14 Aralık 2015
Ofspor'da galibiyet sevinci

 Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u 2-1 yenen Ofspor'da, galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Teknik direktör Erdoğan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Genç ekibimizle birlikte evimizde kazanmaktan başka düşüncemiz yoktu" dedi.

Rakipleri Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un son haftalardaki performansının farkında olduklarını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:

"Bu nedenle maça kontrollü başladık fakat henüz 10. dakikada kalemizde gördüğümüz gol baskı kurmamız gerektiğinin işareti olmuştu. Bu dakikadan sonra defansif zaaflar vermeden, hızlı ve oyunu önde oynamaya başladık ancak ilk yarıda umduğumuzu bulamayarak soyunma odasına girdik. Camia olarak bu maçı almayı çok istediğimiz için ikinci yarıya galibiyet parolasıyla çıktık. Baskılarımız son çeyrekte maçı kazanmamızı sağladı. Eşitliği sağlamamızın ardından ısrarla bizi galibiyete götürecek golü aramayı sürdürdük. Birçok pozisyondan yararlanamadığımız mücadelenin son dakikasında gelen golümüz her şeyin bittiğini göstermişti. Sonuçta çok istediğimiz galibiyeti almayı başardık.

Yılmaz, sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularının hepsini kutladığını kaydederek, galibiyeti taraftarlara armağan etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.