Trabzon

Arsinspor, beraberlikle yetindi

13:19 14 Aralık 2015
Arsinspor, beraberlikle yetindi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Arsinspor, ilk devreyi 0-0 Altay beraberliğiyle kapattı.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, Altay'ın ligin güçlü ekiplerinde biri olduğunu belirterek, "Zirveyi zorluyor ve evinde kazanmak istiyordu. Aslında bu karşılaşma son haftalardaki çıkışlarıyla dikkati çeken iki ekibin mücadelesi oldu. Karşılaşmada 3 sonuç da olabilirdi. Biz rakibimizin ciddiyetini bilerek sahaya hazır çıkmıştık. Kazanabilirdik de. Sonuçta olmadı ancak deplasmanda alınan bir puan da bir puandır" dedi.

Peş peşe elde ettikleri galibiyetlerle çıkışa geçtiklerini ifade eden Şahin, "Teknik direktör değişikliğimizin ardından oyun kalitemiz yükselmişti fakat birkaç hafta skor azizliğine uğramıştık. Toparlanacağımıza inanıyorduk ve her şey inandığımız gibi de oldu. Son maçlarımızı kazanmıştık. Gönül isterdi ki Altay maçını da kazanalım ama olmadı. Kaybetmedik de. Bu maçta da oyun istikrarımız, her geçen gün daha iyiye gittiğimizi gösterdi" diye konuştu.

Şahin, devre arasında teknik direktörleri Fethi Türkoğlu'nun yönetime vereceği raporla transfer hareketinde bulunacaklarını kaydederek, "Hocamızın isteğiyle bütçemize uygun transferler yapabiliriz fakat öncelikle Fethi Türkoğlu'nun raporunu bekleyeceğiz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.