Trabzon

Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin:

16:22 17 Aralık 2015
Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin:

"Ligde geldiğimiz noktadan memnun değiliz ama son haftalardaki çıkışımız ikinci yarı için umut verici"

 Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, ilk yarıyı 21 puanla 15. sırada tamamlayan Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, geldikleri noktadan memnun olmadıklarını ama son haftalardaki çıkışlarının ligin ikinci yarısı için umut verici olduğunu söyledi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona teknik direktör Gökhan Yılmaz'ın verdiği rapor doğrultusundaki transferleri yaparak başladıklarını belirterek, "3 haftada 6 puan toplayarak iyi bir başlangıç yapmıştık. Ardı sıra aldığımız mağlubiyetlerden sonra yönetim kurulu olarak hocamız Gökhan Yılmaz ile görüşüp yollarımızı ayırarak takımın başına tecrübeli teknik direktör Fethi Türkoğlu'nu getirdik" dedi.

Türkoğlu ile çıkış yakalamaya çalıştıklarını anlatan Şahin, "İlk başlarda sahada oyun anlamında rakiplerimize üstünlük sağladık ama güzel oyunumuzu skora yansıtmayı başaramamıştık. Bazen şanssızlık, bazen beceriksizlik neticesinde istediğimiz sonuçları alamamıştık. Bu süre zarfında hocamız Fethi Türkoğlu'nun raporu doğrultusunda kalecimiz Fatih ve oyuncularımızdan Semih'in sözleşmelerini karşılıklı feshedip yollarımız ayırdık. Topladığımız 21 puan sezon başında hedeflediğimiz puan değildi. Sezona başlarken daha yüksek puanlar toplayacağımızı düşünüyorduk" diye konuştu.

Şahin, ikinci yarıda teknik direktör Fethi Türkoğlu'nun yönetime verdiği rapor doğrultusunda hareket edeceklerini kaydederek, "Artık ilk yarıyı tamamladık. Hocamız raporunu yönetimimize sundu. Takımımıza bir kaleci olmak üzere stoper, orta saha ve forvet takviyeleri yapacağız. Ekibimizden futbolcu göndermeyi düşünmüyoruz, zira kısıtlı bir kadroya sahibiz" dedi.

Pazar günü başlayacak 10 günlük Antalya kampı sonuna kadar transferleri yetiştireceklerini belirten Şahin, "Düşündüğümüz takviyeleri gerçekleştirebilirsek, futbolseverlere ikinci yarıda çok daha iyi Arsinspor izletebiliriz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.