Trabzon

Trabzonspor'un Kamerunlu futbolcusu Mbia:

20:00 18 Aralık 2015
Trabzonspor'un Kamerunlu futbolcusu Mbia:

"Sezon başından beri maalesef bir takım sıkıntılar yaşadık. Köklü değişiklikler oldu. Nihayetinde işin sonunda iyi şeyler olacağını düşünüyorum"

Trabzonspor'un Kamerunlu oyuncusu Stephane Mbia, "Köklü değişiklikler oldu. Nihayetinde işin sonunda iyi şeyler olacağını düşünüyorum" dedi.

Başarılı orta saha oyuncusu, bordo-mavili kulüp tarafından canlı yayın uygulaması "periscope"ta düzenlenen organizasyonla, taraftarların sorularını yanıtladı.

Takım olarak şu anda her şeyin yolunda gittiğini ve Spor Toto Süper Lig'deki Antalyaspor maçını çok önemsediklerini ifade eden Mbia, "Seyircimiz önünde ve sahamızda oynamamız bizim için önemli. Umut ediyoruz ki seyircimiz tribünleri doldurur. Bizim için çok önemli bir maç olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Mbia, takımda sezon başından itibaren bazı sıkıntıların yaşandığına işaret ederek, "Sezon başından beri maalesef bir takım sıkıntılar yaşadık. Köklü değişiklikler oldu. Nihayetinde işin sonunda iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Son maçı iyi oynayarak kaybettik. Burada kendi performansımla alakalı bir şeyler söylemek güç oluyor. Kaybettiğimizde mutsuz oluyorum. Ben ve takım adına her şey iyi olacaktır. Günlerin neler getireceğini hep beraber göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

 

- "Kazanmaya başladıkça arkasını getireceğiz"

 

Trabzonspor'a başarılı olacağına inandığı için geldiğini vurgulayan Mbia, şöyle devam etti:

"Buradaki projeye inandığım için Trabzonspor'a imza attım. Bu projenin temelinde kazanmak, başarılı olmak ve şampiyonluğa gitmek var. Ben her zaman kazanmayı seven karakterde bir oyuncuyum. Takım için elimizden geleni yapıp, mutlu sona ulaşacağız. Kritik maçlarda kaybettiğimiz puanlar var ve her şey bitmiş değil. Biz kazanmaya başladıkça, devam ettikçe arkasını getireceğiz. Her zaman kazanmayı seven bir oyuncuyum. Umut ediyorum ki burada olduğumuz sürece bir şeyler başarmış oluruz."

Mbia, Antalyaspor'da forma giyen vatandaşı Samuel Eto'o'nun özel bir futbolcu olduğuna dikkati çekerek, "Eto'o, bizim ülkemizde efsane haline geldi" dedi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.