Trabzon

Yıldırımhan, müsteşar yardımcısı oldu

09:47 06 Nisan 2016
Yıldırımhan, müsteşar yardımcısı oldu

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atandı.

Yıldırımhan, Vakıflar Bölge Müdürlüğünde düzenlendiği basın toplantısında, göreve başladığında bölge müdürlüğünün hiç projesi olmadığını, şimdi ise 200'ün üstünde projesi bulunduğunu söyledi.

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü olarak yaklaşık 11 yıldır görev yaptığını belirten Yıldırımhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün itibariyle bu görevden ayrılarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında müsteşar yardımcılığı görevine başlayacağım. Yirmi beş yıla yakın bir süredir Trabzon'da, gerek belediyede, gerek vakıflarda toplumumuzun her kesimine büyük bir samimiyet, özveri ve gayretle hizmet etmeye çalıştım. Özellikle son 11 yıl içinde Türkiye'deki rüzgara paralel olarak Trabzon ve bölgedeki bütün illerimizdeki vakıf eserleri konusunda ortaya koyduğumuz çalışma milletimizin takdirindedir."

Yıldırımhan, yaklaşık 11 yıl boyunca huzurla çalıştığını dile getirerek, "Her ayrılış hüzün getirir. Biz milletimize olan hizmet aşkımızı inşallah bundan böyle de devam ettireceğiz. Trabzon bizim için çok ayrı bir mana eder. İlk kez Trabzon dışında bir ilde görev yapacağım." ifadelerini kullandı.

Makamların ve mevkilerin gelip geçici olduğunu da ifade eden Yıldırımhan, "Trabzon bizim için öncelik olmaya devam edecek. Bütün Trabzonlu kardeşlerimizin Ankara'da eli olmaya devam edeceğiz. Bizim oradaki yerimiz bütün Trabzonlu kardeşlerimizin yeridir." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.