Trabzon

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

16:29 15 Mayıs 2016
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Bu yıl içerisinde belediyemiz tarafından 100 milyon liralık yol yapılacak." dedi.

Ortahisar Belediyesinde düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Gümrükçüoğlu, konuşmasına, terör saldırılarında hayatını kaybeden şehit güvenlik güçlerine rahmet dileyerek başladı.

Şehit ailelerine bütün güçleriyle sahip çıkacaklarını vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Bu dönemde birbirimize sarılmak çok önemlidir. Bu konuda biz Trabzon il geneline yönelecek olursak hiçbir zaman şehitlerimizin ailelerini unutmuyoruz. Her zaman sessiz sedasız ziyaret etmeye özen gösteriyoruz, isimlerini yaşatıyoruz." diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmalarına da değinen Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Bu aydan itibaren sahada çalışmamız önemli bir yoğunluk arz ediyor. Bu çerçevede bu yılın içinde 50 milyonluk beton yol yapacağız. Bu 50 milyonluk beton yolun ihalelerini yaptık. Fen İşleri Başkanlığımız ekipleri bir çalışma masasında her ilçeyi istişare etti. İlçe yetkililerimizin de düşüncesinin alınmasıyla program hazırladık. Bu kapsamda birinci öncelik büyükşehir yol ağında olan yollardır. Yani daha fazla insanın kullandığı ana yollar önceliklidir. Bu yıl içerisinde belediyemiz tarafından 100 milyon liralık yol yapılacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.