Trabzon

Vali Öz'den Başkan Gümrükçüoğlu'na veda ziyareti

12:58 14 Haziran 2016
Vali Öz'den Başkan Gümrükçüoğlu'na veda ziyareti

Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'da meslek hayatının en tempolu dönemini geçirdiğini ve bundan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na makamında gerçekleştirdiği veda ziyaretinde yaptığı konuşmada, Trabzon gibi bir şehirde vali olarak 3 yıl görev yapmanın kendisi için şeref olduğunu belirtti.

Bu süreçteki beraberlik için Gümrükçüoğlu nezdinde belediye çalışanlarına teşekkür eden Öz, şöyle konuştu:

"Trabzon'da meslek hayatımın en tempolu dönemini geçirdim ve bundan büyük memnuniyet duydum. Burada ilk 8 ayımız Özel İdare ve Trabzon Belediyesi olarak uyum içinde verimli ve yoğun bir tempoyla geçti. Sonrasında Büyükşehir Belediyesinin kurulmasıyla yine yoğun bir süreç yaşadık. O süreçte de verimli bir çalışma temposu geçirdik."

Öz, görev süresince yürüttükleri çalışmalara dikkat çekerek, şöyle devam etti:

"Güzel bir dönem ve tecrübeydi. Trabzon içinde güzel yatırımların, hizmetlerin, geleceğe umutla bakılan ufukların açıldığı bir dönem oldu. İnşallah bu kervan devam edecektir. Hizmetler artarak, daha nitelikli olarak sürecektir. Her zaman söylüyorum, vali olarak çalışılacaksa Trabzon en yoğun olarak çalışılacak şehirdir. Bu şehrin yönetiminde ve hizmetinde bulunmak, Fatih'in fethettiği, Yavuz'un şehzadelik yaptığı, Kanuni'nin doğduğu şehirde görev yapmak benim için ayrıcalıktır. Trabzon halkına teşekkür ediyorum. Trabzon ile bağımız devam edecektir."

Başkan Gümrükçüoğlu ise şehre yaptığı hizmetler dolayısıyla Vali Öz'e teşekkür etti.

Öz'ün yapıcı, olumlu, herkese yol gösterici tutum sergilediğini kaydeden Gümrükçüoğlu, "Belediyecilik hizmetleri açısından ifade etmemiz gerekiyor ki yerel yönetimler size minnettardır. Hangi belediye çalışmamız sizin desteğinizi gerektiriyorsa bizden önce adım atmanız, bizleri teşvik etmeniz, gerek şehir içinde, gerek bakanlıklar nezdinde destekleriniz yolumuzu açmıştır." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.