Trabzon

Trabzonspor Kulübünden açıklama:

22:31 04 Kasım 2016
Trabzonspor Kulübünden açıklama:

Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamada, "Devletimizin sonuna kadar yanındayız, milletimizle beraber vatan için nöbetteyiz." denildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiği belirtilerek, "Gerek FETÖ'nün gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişimi ve sonrasında yürütülen mücadele, gerekse PKK ile sınırlarımızın ötesindeki terör örgütlerinin ortadan kaldırılması için sürdürülen operasyonlar büyük bir kararlılıkla devam etmektedir. Bu kararlılığı kırmaya yönelik hain ve alçakça eylemler de maalesef yaşanmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Diyarbakır'daki bombalı saldırıda polisler ile birlikte vatandaşların şehit düştüğü, onlarca vatandaşın da yaralandığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dilerken şunun özellikle bilinmesini isteriz ki hiçbir güç ya da illegal oluşum Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkamaz, zayıflatamaz, ele geçiremez. Trabzonspor Kulübü olarak devletimizin sonuna kadar yanındayız, milletimizle beraber vatan için nöbetteyiz. Allah terör örgütlerine karşı mücadele eden güvenlik güçlerimizin, devletimizin ve milletimizin yanında olsun."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.