Trabzon

Yeni eğitim öğretim yılına doğru

13:48 17 Eylül 2017
Yeni eğitim öğretim yılına doğru

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, her zaman olduğu gibi yeni eğitim öğretim yılında da okulların emrinde olacaklarını belirterek, onların her türlü ihtiyaçlarının ve taleplerinin karşılanması için bütün imkanlarını zorlayacağını bildirdi.

Genç, pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim dönemi dolayısıyla mesaj yayımladı. Yeni dönemin eğitim camiasına, velilere ve öğrencilere hayırlı olmasını temenni eden Genç, "Aydınlık Türkiye'nin güvencesi, hiç kuşkusuz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Ülkemizin okuyan, araştıran, sorgulayan ve en önemlisi de bilim yolunda kafa yoran bir nesle ihtiyacı var. Ülkemizin her alanda kendisine yetebilmesi, bilim ve teknolojide dışarıya daha az bağımlı olması için eğitim ve öğretim faaliyetleri çok önemlidir. Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın yolu nitelikli ve kaliteli bir eğitimden geçmektedir." ifadelerine yer verdi.

Her zaman olduğu gibi yeni eğitim öğretim yılında da okulların ihtiyaç ve taleplerinin karşılanması için bütün imkanları zorlayacaklarını vurgulayan Genç, şunları kaydetti:

"Eğitim imkanlarının arttığı, teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanıldığı bir zaman diliminden geçiyoruz. Artık okullarımız bütün bu imkanlardan yararlanıyor, eğitim araç ve gereçlerini yoğun olarak kullanıyor. Açık yüreklilikle ifade etmeliyim ki her zaman olduğu gibi yeni eğitim ve öğretim yılında da okullarımızın emrinde olacağız, onların her türlü ihtiyaçları ve taleplerinin karşılanması için bütün imkanlarımızı zorlayacağız. Bu vesileyle geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza yeni eğitim sezonunda nice başarılar ve kolaylıklar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.