Trabzon

Tonya'ya yatırım yapılması planlanıyor

14:23 27 Kasım 2017
Tonya'ya yatırım yapılması planlanıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya ilçesine yatırım yapmayı planladıkları projelerle, ilçenin gelişimine katkı sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Gümrükçüoğlu, ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Tonyalılarla sohbet eden Gümrükçüoğlu, Tonya'ya kapalı pazar yeri, kapalı otopark, çok amaçlı salon kazandıracaklarını söyledi.

Gümrükçüoğlu, pazar yeri, otopark ve çok amaçlı salonun Tonya'nın zaruri ihtiyacı olduğunu belirterek, "Trabzon'un 18 ilçesinde halkımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Tonya'da da yapmayı planladığımız önemli yatırımlarımızla gerçekleştirmiş olacağız." diye konuştu.

Ziyaretlerinde Tonyalıların sorularını da yanıtlayan Gümrükçüoğlu, Türkiye'nin geleceği için birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olan şer güçlerinin her türlü oyunu oynuyor. Bundan önce tüm oyunlarını bozduğumuz gibi bundan sonra da şer güçlerinin oyunlarını yanlarına bırakmayacağız. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece kazanan her daim devletimiz ve milletimiz olacaktır." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.