Trabzon

Tonya'da PKK’ya ait sığınak bulundu

09:11 05 Aralık 2017 4 Yorum Var
Tonya'da PKK’ya ait sığınak bulundu

Trabzon'un Tonya ilçesinde Erikbeli Yaylasında terör örgütü PKK'ya ait sığınak tespit edildi. Sığınakta çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon-Gümüşhane geçiş bölgesinde yer alan Tonya ilçesine bağlı Erikbeli Yaylası'nda terör örgütüne yönelik arama tarama faaliyetleri sırasında terör örgütüne ait bir sığınak bulundu. Sığınakta yapılan aramada 3 kilogram plastik patlayıcı, 4 uzaktan kumandalı ve elektrikli fünye, çok sayıda kalaşnikof ve M 16 mermisi, 4 el bombası, güneş paneli, 1 büyük ve 2 küçük telsiz ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi. olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Dadas 6 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat!!! Evleniyorlar kiz veriyorlar bu sayede karadenize sizma yapılıyor. Kurtler den kız alan aileler yataklik yapıyor.
    Cevapla
  • Beşikdüzülü 6 yıl önce Şikayet Et
    O silahlar ve mühimmat dhkpc nin kesinlikle tonya nin ve komşu ilçelerden yardım aldıkları kesin herkes birbirini tanır bilir kısa bir araştırmadan sonra yardım ve yataklık edinler ortaya cikartilir
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Tonyalilar size buradan hatirlatiyorum, her sakalliyi dedeniz sanmayin.
    Cevapla
  • Tonyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ali. Tonyalıların namını duymadıysan sana gösteririm
    İlk beğenen sen ol
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlamıyorum hadi doğuda insanlar korkuyor infazlardan destek oluyor trabzon karadenizde bu iş nasıl oluyor halk hiç mi yok ormanlık alanda bi allahın kulu sormuyor mu bunlara sen kimsin şiveden anlar zaten bırak kıyafeti aklım ermiyor !!!
    Cevapla
  • No.:Dost 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende anlamiyorum kardeș. Lazlar bunlari dost zannetti anlașilan.
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim burası yayla ben gerekli açıklamayı yapayım trabzon tonyada böyle bir duruma kesinlikle izin verilmez sarp ormanlık alan var bundan dolayı onlar bizim vatandaşlara gözükmediler buna eminim siz rahat olun inanın imkansız barınamazlar ve tonyaya inip yaşam malzemesi temin edemezler başka yerden temin ediyorlarsa bilemem
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.