Trabzon

Arsin'de okçuluk kursu açıldı

13:47 22 Ocak 2018
Arsin'de okçuluk kursu açıldı

Trabzon'un Arsin ilçesinde okçuluk kursu açıldı.

Arsin Kaymakamlığı'nın öncülüğünde Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteğiyle düzenlenen kursa, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü de destek verdi.

Arsin Spor Salonu'nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Kaymakam Fikret Dağ, okçuluğun geleneksel bir spor dalı olduğuna dikkati çekerek, "Kursu, gençlere sosyal etkinlik alanı sağlamak, ruhen ve fiziksel gelişmelerine yardımcı olmak, aynı zamanda da derslerine odaklanmalarını kolaylaştırmak amacıyla açtık." dedi.

Belediye Başkan Vekili Farabi Hacıhasanoğlu, okçuluk branşında Arsin'in ilçeler arasında marka olabilmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ ise amaçlarından bahsederek, "Öğrencilerimizin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesini istiyoruz." diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Taner Şentürk de güç, koordinasyon ve sabrı birleştiren okçuluk sporuna ilginin her geçen gün giderek artığını belirterek, "Çocuklarımızın derslerine de katkısı olan bu sporu yapanların kendine güvenleri de artar." diye konuştu.

Konuşmaların ardından kursa katılan 150 öğrenciye malzemeleri dağıtıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.