Trabzon

Ünlü sanatçıdan Mehmetçik'e Afrin desteği!

11:39 30 Ocak 2018
Ünlü sanatçıdan Mehmetçik'e Afrin desteği!

Trabzonlu ünlü sanatçı Ahmet Okur TSK'nın Afrin Operasyonu'na destek türküsü besteledi. 'Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan emir verdi' diyen Okur Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hiçbir baskıya boyun eğmediğini dizelerinde vurguladı...

Ahmet Okur. Karadenizli bir müzisyen. 34 yılını müziğe veren Ahmet Okur, manevi duygularla yüklü 100'e yakın bestenin altına imzasını attı. Bu 100 bestenin 40'ını mesam kayıtlarıyla Türk müziğine kazandırdı. Son 30 yılını gurbette sıla hasretiyle yoğrularak geçiren ancak yüreği hep bu memleket aşkıyla kavrulan Karadenizli sanatçı için söz konusu vatan olduğunda gerisi teferruat. Bu yolda bazen ülke sorunlarını bazen de ülkenin şahlanışını hep dizelerine yansıtan Ahmet Okur TSK'nın Afrin Operasyonu'na bestesiyle destek verdi. Okur yeni eserini ilk olarak ulke.com.tr ile paylaştı.

Yeni Anayasa döneminde yaptığı "Kararımız evet" ve Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı "Seni Başkan yapacağız eseriyle milyonların gönlüne taht kuran sanatçı Türkiye'nin Afrin Operasyonu'nda da duyarlılığını gösterdi. 

Nusret Odabaş / nusret.odabas@ulke.com.tr

(ULKE.COM.TR)

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.