Trabzon

14 Mart Tıp Bayramı

15:21 14 Mart 2018
14 Mart Tıp Bayramı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Jeoloji mühendisliğinin yanında aynı zamanda tıp doktoru da olan Gümrükçüoğlu, mesajında, hayatlarının her anında kendilerine zaman ayırmadan fedakarlıkla çalışarak insanlığa hizmet eden meslektaşlarının ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Sağlık kuruluşlarının son derece modern bir yapıya kavuşturulduğunu vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Bütün vatandaşlarımızın en tabii hakkı olan sağlık hizmetinden insan onuruna yakışır şekilde faydalanması bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Türk hekimlerinin hem ulusal hem de uluslararası düzeyde elde ettiği başarılar ve yaptıkları çalışmalar, ülkemiz için bir kıvanç kaynağıdır." ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu, etkin ve kaliteli sağlık sisteminin nitelikli toplumun en önemli şartı olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Hiç kuşkusuzdur ki bu alanda doktorlarımız, fedakarlıkları ve meslek aşkları sayesinde yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Tıp camiasının her neferinin hiç durmadan şevkle bu ülke insanına hizmet için yollarına devam edeceğine olan inancımız tamdır. Bu vesile ile tüm sağlık camiasının bu anlamlı gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.