Trabzon

14 Mart Tıp Bayramı

19:55 14 Mart 2018
14 Mart Tıp Bayramı

Of ilçesinde, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlıkçıların katıldığı yemek organize edildi.

Of Belediyesi Sahil Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Uysal, Sağlık Hizmetleri Başkanı Yavuz Çakıroğlu ve sağlık çalışanları katıldı.

Kaymakam Fırat, burada yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının çileli bir görev yaptıklarını belirterek, "Kamu hizmeti gören bütün çalışanlarımız çok çileli bir iş yapıyor ama sağlık sektörü o zorluğun zirve noktasında. Sizin işinize biz ancak saygı duyabiliriz." dedi.

Belediye Başkanı Sarıalioğlu da insanlara hizmet etmenin çok kutsal bir görev olduğuna vurgu yaparak, "Of'umuza ve yurdumuza bu kutsal mesleğin farkında olarak çok güzel hizmetler veriyorsunuz. Biz hep sizlere minnettarız." diye konuştu.

Başhekim Uysal ise hekimliğin bir meslek değil, bir yaşam biçimi, sevda olduğunu belirterek, "Hekimler görevlerini yaparken hasta ve hasta yakınlarının bir tebessümü, teşekkürü onları mutlu etmektedir. Bizler hekimler ve sağlık çalışanları olarak özlük haklarımızın iyileştirildiği, yıpranma hakkımızın verildiği ve refah seviyesine ulaşmamız için yeterli olacak seviyeye ulaşmamız için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından, Başhekim Uysal tarafından hastanede 15 yılı aşkın süredir görev yapan Kadın Doğum Uzmanı Ufuk Bilgin ile Acil Servis Doktoru Elvan Yirigöz Çağlar'a plaket verildi.

Kaymakam Fırat ise hastane personeli Reşat Çolak, Songül Ayaloğlu, Ayşe Saruhan, Aysun Sancar ve Zeynep Sezer'e özverili hizmetlerinden dolayı başarı belgesi verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.