Trabzon

Üniversiteli Sema’nın ölümüyle ilgili flaş gelişme

14:00 06 Nisan 2018 4 Yorum Var
Üniversiteli Sema’nın ölümüyle ilgili flaş gelişme

Trabzon’da, yokuştan inerken, freni boşalan kamyonetle kaldırımda yürüyen üniversite öğrencisi Sema Yönev’e (22) çarpıp, ölümüne neden olan sürücü Suriye uyruklu Abdül Hadi A. (23), mahkemece tutuklandı.

Kaza, geçen çarşamba günü saat 15.00 sıralarında, Kalkınma Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye uyruklu Abdül Hadi A. yönetimindeki 61 DT 056 plakalı kamyonetin yokuştan inerken, freni boşaldı. Sürücüsünün kontrolünden çıkarak, hızlanan kamyonet, kaldırımda yürüyen Karadeniz Teknik Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Sema Yönev'e çarptı. Araç, daha sonra duvara çarparak, durdu. Kazada, ağır yaralanan Yönev, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası kamyoneti bırakıp, kaçan Suriyeli Abdül Hadi A., polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Abdül Hadi A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, cezaevine konuldu.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • MSAHİN 6 yıl önce Şikayet Et
    Aracın bakımlarını yaptırmayan sahibinin hiç suçu yok. Vurun abalıya
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu araçlardan bizim memleketlerde çok var, millet yayla zamanı ot saman taşır fındık zamanı işci taşır fındık taşır. Bunların % 80 ini muayenesiz , bakımsız hurda araçlardır. Fakirlik başka araba alınamıyor denebilir, öyleyse aldığın arabaya bakacaksın, milletin canına malına kastetmeyeceksin. Bunların sebep olduğu medyaya yansımayan o kadar çok kaza var ki. Adam ilçe / şehir merkezine inmeden yıllarca bu araçlarla geziyor. Devletin denetim ve yaptırım gücü neredeyse yok gibi, bir can gitti, başkaları da gidebilir. Adama ne kadar ceza vereceksiniz, verseniz ne değişir, çıkar yine aynen devam eder. Toplum içinde yaşamak için eğitim, kültür önemli bir etken.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    flaş olan gelişme ne !!!!:@
    Cevapla
  • it izi 6 yıl önce Şikayet Et
    katilin suriyeli olmasi ve tutuklanmasi. kendi ülkemizde yabanci olduk.
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Şoför kaçmıştı. O bulunmuş. Dünkü haber sadece şöför kaçtı ile bitiyordu
  • :( kötü 6 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.