Trabzon

Sosyal medyada silah satışı ilanı tepki çekti

12:51 18 Nisan 2018 1 Yorum Var
Sosyal medyada silah satışı ilanı tepki çekti

Trabzon'da üniversite öğrencileri arasında 2. el eşya alışverişi yapılan sosyal medya grubunda, bazı takipçilerin tabanca satışı yapmak istemesi tepki çekti. Bazı takipçiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da etiketleyip, ilanı paylaşarak şikayette bulundu.

​Kente öğrenim gören üniversite öğrencilerinin ilan vererek eşya alım satımı yapmak için kullandıkları ‘KTÜ 2. El Eşya ve ev alım satım takas platformu’ adlı sosyal medya grubunda bazı takipçiler, tabanca satmak için ilan verdi. Yaklaşık 82 bin üyesi bulunan sosyal medya grubunda bir takipçi fotoğrafladığı tabanca ve şarjörünü paylaşarak satmak istedi. Bazı takipçilerin fiyat ve pazarlık yazışmalarında bulunduğu dikkat çeken ilana, bazıları ise tepki gösterdi. Yapılanın suç olduğunu belirten takipçiler, Twitter üzerinden etiketledikleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Trabzon Valisi Yücel Yavuz’a ileterek şikâyette bulundu.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • nurten 5 yıl önce Şikayet Et
    grubu kuran kişinin sorumluluğunda olmalı. izin vermemeliler bu tür ilanlara. konya sahibinden grubu var konyamızda 200 bin kişi var grupta ve hiç silah satışı yapıldığını görmedim
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.