Trabzon

Türk Yıldızları, Of'ta gösteri yapacak

10:26 26 Eylül 2018
Türk Yıldızları, Of'ta gösteri yapacak

Türk Yıldızları, Of ilçesinde gösteri uçuşu gerçekleştirecek.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni tanıtmak amacıyla kurulan dünyanın en seçkin gösteri timinin bulunduğu Türk Yıldızları'nın, Of sahilinde etkinlik düzenleyeceğini belirtti.

Sarıalioğlu, dünyada sekiz süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek akrotim olan Türk Yıldızları'nın Of'ta ilk kez gösteri uçuşu yapacaklarını ifade etti.

Türk Yıldızları'nın Of'ta ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Sarıalioğlu, şunları kaydetti:

"Bilindiği üzere Türk Yıldızları, savaş uçaklarıyla yapılan gösteri uçuşlarında dünyada çok saygın bir yer edinmiş ve adını bütün dünyaya duyurmuştur. Türk milletinin gönlünde silahlı kuvvetlerimizin çok ayrı bir yeri vardır. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin her birimi, her timi ve her bir parçası bizim için değerlidir, içimizden bir parçadır. Ofluların da Türk Silahlı Kuvvetleri'ne olan sevgisi ve saygısı çok başkadır. Of Belediyemizin katkılarıyla, 27 Eylül 2018 Perşembe günü saat 14.00’de Of sahil boyunca gösteri uçuşu yapacak. Gösteri uçuşu yaptıkları bütün ülkelerde kendilerine hayran kitlesi oluşturdular. Bizim davetimiz üzerine Trabzon'da ve Of'ta gösteri uçuşu yapacak olan Türk Yıldızları'ndan bütün Trabzonlular olarak onur duyuyoruz ve onları merakla bekliyoruz. Onların yeteneklerini ve performansları görecek olmaktan dolayı da ayrıca memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.