Trabzon

Kuşların yuva yaptığı beton mikseri 35 gündür çalıştırılmıyor

16:02 15 Haziran 2020 10 Yorum Var
Kuşların yuva yaptığı beton mikseri 35 gündür çalıştırılmıyor

Trabzon'un Çaykara ilçesinde, kuşların yuva yaptığı özel bir şirkete ait beton mikseri, şantiye çalışanları tarafından 35 gündür çalıştırılmıyor. Park halinde bekletilen mikser, kuşların yuvalarından uçmalarının ardından çalıştırılacak.

Çaykara ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık bir aydır kontak kapatan özel bir şirkete ait beton mikserine, kuşlar yuva yaparak, yumurta bıraktı. Bir ayın ardından işlerine dönen çalışanlar, kuşları görünce şaşkınlık yaşadı. Firma, beton mikserine ihtiyaçları olmasına rağmen kuşların zarar görmemesi için 35 gündür iş makinesini çalıştırmıyor.

‘KUŞLARIN UÇMASINI BEKLİYORUZ’

Kuşlar yuvadan uçana kadar aracın çalıştırılmayacağını ifade eden şantiye sorumlusu Hamdi Yıldız, “Koronavirüs tedbirleri kapsamda uzun süre şantiyeye gelmedik. Gelince de ak kuyruk denen kuşların, beton mikserine yuva yapıp, yumurta bıraktığını gördük. İşverenlerimizin de destekleriyle yaklaşık 35 gündür iş makinesini çalıştırmıyoruz. Kuşlar, beton mikserini rehin aldı. Şu günlerde iş yoğunluğumuz arttı ve araçlarımız yetmiyor. Bu beton mikseri şantiyede ve kuşların yuvadan uçmasını bekliyoruz. Yavrular uçmaya başlayınca yuvayı başka bir tarafa taşıyacağız” dedi.

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah C.C. razı olsun.
    Cevapla
  • Erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun
    Cevapla
  • Said Nursi Hz. 3 yıl önce Şikayet Et
    Yer yüzündekilere merhamet edenlere gök yüzündekiler rahmet Okurlar... Maşallah iman zirvede olunca kendini nasıl da belli ediyor...
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Buda iman göstergesi. Maşallah
    Cevapla
  • fırat23 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun. siz yerdekilere merhamet ettiniz, göktekiler de size merhamet etsin inşaAllah.
    Cevapla
  • Hacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Âmin. Âmin. İnşallah
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.