Trabzon

Genç kadından kahreden haber! Bebeği kurtuldu ama...

07:49 23 Mart 2021 2 Yorum Var
Genç kadından kahreden haber! Bebeği kurtuldu ama...

Trabzon'da koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede 6 aylık kız bebeği sezaryenle alınan genç kadın, bir gün sonra hayatını kaybetti. Bebek hayata tutunurken kızlarının cenazesi için yola çıkan aile fertleri, trafik kazası geçirdi.

Vakfıkebir ilçesinde yaşayan Müjde Ç., bir süre önce koronavirüs belirtileri gösterince Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. 6 aylık hamile olan Müjde Ç.’nin (34) yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Hastanede tedaviye alınan Müjde Ç.’nin sağlık durumu ağırlaşınca sezaryene karar verdi. Müjde Ç.’nin dün sezaryenle karnındaki kız bebeği alındı.

Yoğun bakım servisine alınan Müjde Ç., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Hayata tutunan bebek ise hastanede gözetim altına alındı. 4 çocuk annesi Müjde Ç.’nin ölümü, ailesinin yanı sıra arkadaşlarını hüzne boğdu.

CENAZE YOLUNDA KAZA: 4 YARALI

Henüz adı konulmayan yeni doğan bebeğine sarılamadan hayata veda eden Müjde Ç.'nin ailesi, sabah saatlerinde cenaze için ilçeye gitmek üzere kent merkezinden yola çıktı. Ailenin içerisinde bulunduğu hafif ticari araç, Vakfıkebir-Tonya yolunda sürücüsü öğrenilemeyen kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Müjde Ç.’nin babası İsmet, annesi Emine G. ile akrabaları Ö.F. A. ve C.K. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaza nedeniyle cenazeye katılamayan yaralıların, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Müjde Ç. ise Vakfıkebir ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Üzüldük. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.Ailesine sevenlerine sabır , yaralılara acil şifa dilerim.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • bitlisli 3 yıl önce Şikayet Et
    yüce Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sevenlerine sabır versin inşallah
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.