Trabzon

Trabzon’da yürekler yandı! 3 yaşındaki kuzenini ezdi

10:28 22 Temmuz 2021
Trabzon’da yürekler yandı! 3 yaşındaki kuzenini ezdi

Trabzon’da yürekleri yakan olayda, ehliyetsiz üniversite öğrencisi 19 yaşındaki İbrahim Taha H. amcasının aracıyla gezintiye çıktığı sırada top peşinden koşarak aniden yola atlayan 3 yaşındaki kuzeni Yasir Taha H.'ye çarptı.

Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ifadesi alınan İbrahim Taha H. kuzeninin aniden yola çıktığını ve frene bastığını söyledi. Ehliyet kursuna gittiğini ve amcasıyla birlikte araca bindiğini belirten İbrahim Taha H., "Birlikte araca bindik. 50 metre sonra kaza oldu. Yasir yola aniden fırladı. Mesafe çok kısaydı" dedi.

İKİNCİ ADINI ONDAN ALIŞTI, ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU

Ölen çocuğun anne ve babası şikayetçi oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan İbrahim Taha H., savcılık tarafından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Nöbetçi hakimlikçe tutuklanan İbrahim Taha H. cezaevine gönderildi. Bu arada aracın sahibi doktor amca S.H. hakkında ise şüpheli sıfatıyla soruşturma başlatıldı. Hayatını kaybeden üç yaşındaki çocuğa ikinci ad olarak ölümüne neden olan İbrahim Taha'nın adının verildiği öne sürüldü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.