Trabzon

Trabzon’da kahreden olay! 3 yaşındaki Yiğit’in üzerine pat pat devrildi

17:18 20 Nisan 2022 2 Yorum Var
Trabzon’da kahreden olay! 3 yaşındaki Yiğit’in üzerine pat pat devrildi

Trabzon’da 3 yaşındaki Yiğit Bayrak’ın üzerine pat pat aracı devrildi. Aracın altında bulunan minik Yiğit kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Tonya ilçesine bağlı Sayraç Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen olayda, evlerinin alt katındaki garaja giren Yiğit Bayrak’ın üzerine, bakımı yapılmak için askıya alınan tarım aracı pat pat devrildi. Yiğit’ten bir süre haber alamayan ve aramaya başlayan Muhammet ve Elif çifti, oğullarını garajda aracın altında buldu. Çiftin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptığı ağır yaralı Yiğit'i Tonya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Minik Yiğit, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Yiğit Bayrak'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    soruşturmaya gerek yok,akla zor gelecek bir kaza,ama birazda ihmarkarlık var.3 yaşında bir çocuk devamlı göz önünde tutulmalı,çevrede kaza oluşturabilecek şeyler kontrol edilmeli.hikayesi bile var,belki bileniniz vardır---hani yeni evli bir kadının duvarda asılı baltanın altında ağlayıp...ya çocuğum olurda bu balta çocuğumun kafasına düşerse dediği masal hikaye karışımı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Annesine ve Babasına sabır versin.
    Cevapla
  • Amin 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin evlat acısı zor buda imtihan
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.