Trabzon

79 yaşındaki ağabey, kardeşi ve eşini arazi yüzünden öldürdü

15:06 13 Eylül 2023 22 Yorum Var
79 yaşındaki ağabey, kardeşi ve eşini arazi yüzünden öldürdü

Trabzon'da, arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 79 yaşındaki Azmi Şükrü İğci, kardeşi Osman İğci ile onun eşi Necla İğci'yi tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, saat 11.30'da, Yomra ilçesi Kayabaşı Mahallesi Soğuksu Küme Evleri mevkisinde meydana geldi. Azmi-Osman İğci kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Azmi Şükrü İğci, kardeşi Osman İğci ve onun eşi Necla İğci'yi tabancayla vurarak kaçtı. Necla-Osman İğci çifti, olay yerinde hayatını kaybetti. İhbarla bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Savcılık incelemesinin ardından İğci çiftinin cenazeleri, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay sonrası kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

YORUMLAR

22 Yorum Var
  • zafergülten 7 ay önce Şikayet Et
    köpekleri görüyor,köpeklere infaz diyorsunuzda bu iki ayaklı köpekleri görmüyor,idam gelsin niye demiyorsunuzda bu iki ayaklı köpekleri otel gibi cezaevlerinde bsliyorsunuz. sayın bakalım kim daha çok ölüme sebebiyet vermiş,iki ayaklı köpekler mi ,dört ayaklılar mı,
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • cem can 7 ay önce Şikayet Et
    Ne alakasız bir yorum.Başıboş köpek istemiyoruz.
    İlk beğenen sen ol
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bence devlet bütün toprak tapularını iptal etmeli uzerini eken öldükten sonra akrabalik derecesine göre kiralanmali bildigim kadarıyla bazı ülkelerde böyle ev yapacaksan devlet yer gösterecek ekeceksen tarla bu kadar basit
    Cevapla
  • Öğretmen 7 ay önce Şikayet Et
    Aralarında 24 yaş fark var, nasıl oluyor kardeş !!!!!! Bunlar aynı evde bile yaşamamıştır aralarında kardeş sevgisi yoktur.
    Cevapla
  • Bursalı 7 ay önce Şikayet Et
    CEHENNEMDE 79 dönüm arazin hazır............
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • loyloy 7 ay önce Şikayet Et
    Ben sunu bilirim. Insanlarin cogu malesef böyle. Nerdeyse hic ölmeyecekmis, 70 yasindaysa, bi 70 sene daha yasayacakmis gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.