Tunceli

Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu'na yönelik protesto

19:22 09 Haziran 2016
Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu'na yönelik protesto

İstanbul Vezneciler'de yaşanan terör saldırısında şehit düşen polis memurları Gökhan Topçu ve Kadir Karagözlü'nün cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan protestoya memleketi Tunceli'de tepki gösterildi.

CHP Tunceli İl Başkanlığının öncülüğünde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir araya gelen grup, Özgürlük Anıtı önünde oturma eylemi yaparak yolu kısa süre trafiğe kapattı. Daha sonra Belediye Yeraltı Çarşısı'na gelen grup basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, "8 Haziran 2016 tarihinde İstanbul Veznecilerde şehit olan polis memurları Gökhan Topçu ve Kadir Karagözlü'nün cenaze töreninde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na alçakça bir davranışla kurşun fırlatılmıştır. Mafya özentisi alçaklar bilmelidirler ki çabaları boşunadır. Cumhuriyet Halk Partisi demokrasinin ve hukukun koruyucusu ve bayraktarıdır. Bütün bu alçakça saldırıyı yapanları, destekleyenleri ve azmettirenleri lanetliyoruz. Şu bilinmelidir ki genel başkanımıza yapılan bu çirkin davranışlar hepimize yapılmıştır." denildi.

Açıklamanın ardından grup eylemini sonlandırdı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.