Tunceli

Tunceli'de koordinasyon kurulu toplantısı

14:42 12 Ekim 2016
Tunceli'de koordinasyon kurulu toplantısı

Tunceli'de devam eden ve yapılması planlanan yatırımların sorunlarını çözümü, kurumlar arası işbirliğini ve koordinasyonu sağlamak amacıyla 2016 yılı 4. dönem koordinasyon kurulu toplantısı Vali Osman Kaymak başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Kaymak, Tunceli'nin tespit edilen sorunlarının planlama dahilinde çözümü için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Planlanan yatırımların tamamlanması için kurumlar arası işbirliğinin önemine değinen Kaymak, şunları söyledi:

"2016 yılı içerisinde 289 adet proje çalışması yapıldı. Bu projelerden 113 adeti bitirildi, 114 adet proje ise devam ederken 24 projede ihale aşamasında ve 38 adet projeye 2016 yılı 4. dönem itibariyle henüz başlanmadı. Projelerin yüzde 39,10'u tamamlandı, yüzde 39,45'i devam ediyor, yüzde 8,30'u ihale şamasında ve yüzde 13,15'ine ise şu an itibariyle başlanmadı."

Kaymak'ın konuşmasının ardından program, yatırımcı kurum ve kuruluşların yöneticilerinin kurumlarına ait yatırımlar hakkında bilgiler vermesi ile sona erdi.

Programa Vali Yardımcısı Hasan Çiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tunç, ilçe ve belde belediye başkanları ile yatırımcı kurumların bölge ve il müdürleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.