Tunceli

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

20:39 08 Mart 2018
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kentteki tekstil atölyesinde çalışan kadın işçileri ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Sonel'in beraberinde Vali Yardımcıları Selçuk Yosunkaya ve Akın Zor, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve kurum amirleri ile fabrikası işçilerini ziyaret ettiği belirtildi.

Vali Sonel'in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tekstil fabrikası çalışanları ile bir araya geldiği, kadınlara karanfil vererek günlerini kutladıklarının aktarıldığı açıklamada, Sonel'in kadın işçilerle beraber yemek yedikten sonra pasta kesip kadın emekçilere ikram ettiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sonel, "Kentimizde şu anda yaptığımız istihdam projeleriyle 621 kardeşimiz iş sahibi olarak yuvalarına ekmek götürüyorlar. Hedefimiz yıl sonuna kadar bu sayıyı 2 bin 500'e çıkararak vatandaşlarımızın iş aş sahibi olması ve kentimizin hızla kalkınmasını sağlamaktır." ifadelerini kullandı.

Tekstil fabrikası işçileri de ziyaretten ötürü Vali Sonel'e teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.