Tunceli

Tunceli Valisi Sonel, 1 Mayıs'ı kutladı

15:20 01 Mayıs 2018
Tunceli Valisi Sonel, 1 Mayıs'ı kutladı

Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Sonel, mesajında, Türkiye'nin kalkınmışlık hedeflerine ulaşması ve istikrar içerisinde büyümesinde, işçi ve emekçilerin rolünün çok büyük olduğunu belirtti.

Emeği, alının terini, helal kazancı kutsal sayan, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir kültür ve medeniyetin mensupları olarak, tüm çalışanların emeklerinin tam karşılığını almalarının temel hedefleri olduğunu dile getiren Sonel, şunları kaydetti:

"Devletimizin, emek ve dayanışmaya verdiği değere bağlı olarak işçi ve emekçilerimizin haklarının güvence altına alınmasında ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinde büyük gelişmeler sağlanmıştır. Bu alandaki çalışmalar süratle devam etmektedir. Tüm dünyada işçi ve emekçiler tarafından bayram olarak kutlanan 1 Mayıs, ülkemizde de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanmakta ve tatil olarak kabul edilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle mücadele eden tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyor, bütün emekçi kardeşlerimi sevgiyle selamlıyor, aileleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde nice yıllar diliyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.