Tunceli

Vali Sonel ve Korgeneral Erbaş komandolarla bayramlaştı

14:28 22 Ağustos 2018
Vali Sonel ve Korgeneral Erbaş komandolarla bayramlaştı

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel ve 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, 4. Komando Tugay Komutanlığında görevli komandolarla bayramlaştı.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Korgeneral Osman Erbaş, askeri birliklerde inceleme ve ziyaretlerde bulunmak için Tunceli'ye geldi.

Vali Sonel tarafından karşılanan Korgeneral Erbaş, Sonel'in yanı sıra beraberindeki Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, 4. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Ferudun Bircan, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen ile 4. Komando Tugay Komutanlığını ziyaret ederek komandoların bayramını kutladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Sonel, 4. Komando Tugay Komutanlığına bağlı komandoların yurt içinde ve yurt dışında başarılı operasyonlara imza attığına işaret etti.

Sonel, şunları kaydetti:

"Korgeneral Erbaş ve Tuğgeneral Çolak ile siz kahramanlarımızın bayramını kutlamaya geldik. Memleketimiz için, milletimizin için yurt içinde ve yurt dışında en son Afrin'de yapmış olduğunuz kahramanlıklar için hepinizden Allah razı olsun. Tunceli'de 4. Komando Tugayımız, jandarmamız, emniyetimiz teröristlerle mücadelede kahramanlıklar gösterdiler. Sizlerden Allah razı olsun. Hepinizi Allah'a emanet ediyoruz. Yüce Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Ailenizle nice sağlıklı, mutlu bayramlar diliyorum. Bayramınız kutlu, gönlünüz mutlu olsun."

Vali Sonel ve Korgeneral Erbaş bayramlaşmanın ardından, 14 Ağustos'ta teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan gazi jandarma özel harekatçı Yücel Kökden'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kökden ile bir süre sohbet eden Sonel ve Erbaş, gazinin Kurban Bayramı'nı kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.