Tunceli

Çöp kamyonundan düşen işçinin acı ölümü

09:52 21 Şubat 2024 2 Yorum Var
Çöp kamyonundan düşen işçinin acı ölümü

Tunceli'de, tutunduğu çöp kamyonunun arkasından dengesini kaybedip, düşen ve beyin ölümü gerçekleşen 39 yaşındaki temizlik işçisi Zülfü Çelikdemir, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

​Kaza, 12 Ocak’ta Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Temizlik işçisi Zülfü Çelikdemir, tutunduğu hareket halindeki belediyeye ait çöp kamyonunun arkasından dengesini kaybedip, yola düştü. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çelikdemir, Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirtilen Çelikdemir, yoğun bakımdaki tedaviye cevap vermeyince, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma sürerken, Tunceli Belediyesi de konu ile ilgili idari soruşturma başlattı. Çelikdemir, akşam saatlerinde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çelikdemir’in cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • şenol 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin kardeşimize memleketimin her yerinde aynı görüntü olur mu?Çöp kamyonları zamana karşı yarışır gibi sağa, sola mermi gibi gidiyorlar buna bir çözüm getirilmeli daha çok canlar gidecek gibi
    Cevapla
  • Özhan 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.