Başkenti sel vurmuştu! Yaşadığı dehşeti ağlayarak anlattı

Ankara Keçiören’de dün (18 Temmuz) gece etkili olan sağanak yağışının ardından Asuman Paker isimli vatandaşın evini su bastı. Evde kızıyla birlikte mahsur kalan Paker, yaşadığı dehşeti anlattı.
Keçiören ilçesi Adnan Menderes Mahallesi 1071. Sokak'ta yer alan Çağla Apartmanı'nın alt katındaki dairenin duvarları, dün meydana gelen sel nedeniyle yıkıldı.
KIZIYLA EVDE MAHSUR KALDI
10 yaşındaki kız çocuğu E.T. ile Asuman Paker evde mahsur kaldı.
Kurtarılan anne ile kızı geceyi hastanede geçirmelerinin ardından taburcu edildi.
"SU BOYUMUZU AŞTI"
Yaşadığı dehşeti anlatan Paker, "İşten gelmiştim. Kızımla evdeydim. Yağmur çok şiddetliydi. Evden çıkmamızı söylediler. Çıkmaya çalışırken cam patladı. İçeriye su doldu. Eşyalar yığıldı. Su boyumuzu aştı. Duvarlara tutunmaya çalıştım. Çok korktum. Çocuğumu kendim kurtardım. Çok fazla direndim. Her şeyim gitti. Çocuklarımla tek başıma mücadele veriyordum. Geceyi kızımla hastanede geçirdik. Parmağım kırık. Diğer parmağım kesildi. Kalçamda sekiz dikiş var. Ayak parmağımda da hasar var. Canım çok yanıyor." şeklinde konuştu.
"HER ŞEYİM YERLE BİR OLDU"
Evlerinin kullanılamaz halde olduğunu söyleyen Paker, "Ne yapacağımı bilmiyorum. Evimi öyle görünce çok kötü oldum. Her şeyim içindeydi. Birikimlerimin hepsi gitti. Her şeyim yerle bir oldu. Yetkililer bana el uzatsın, yardım etsin. Çocuklarımla bir başımayım, lütfen bana yardım etsinler. Bugüne kadar her şeyi tek başıma yapmaya çalıştım." dedi.
YORUMLAR
8 Yorum Var