Yer: Ankara! Timsah sanıp havalara uçmuştu, sevinci yarım kaldı
Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir çoban "suda timsah var" diyerek çevresine haber vermesiyle başlayan olayın iç yüzü ortaya çıktı. Çobanın timsah sandığı canlının, 68 kiloluk dev bir yayın balığı olduğu anlaşıldı.
Sakarya Nehri’nin Ankara’nın Polatlı ilçesi yakınlarından geçen bölümünde ilginç bir olay yaşandı.
Alınan bilgiye göre, bir çoban, kuraklık nedeniyle debisi düşen bölgede gördüğü canlı sonrası "suda timsah var" ihbarında bulundu.
Oltasına takılan balığı görünce sevinçten havalara uçtu
Sevinçten ne yapacağını şaşıran mahalleli: 'Kurban kestik, kan akıttık'

TİMSAH SANDI BALIK ÇIKTI
-
Bunun üzerine bölgeye giden Tolga Güler isimli vatandaş, 68 kiloluk bir yayın balığı olduğunu gördüler.
-
Güler, yaklaşık iki saat süren uğraş sonucu halat yardımıyla dev balığı sudan çıkarmayı başardı.
BENZER OLAYLAR ZAMAN ZAMAN YAŞANIYOR
Bölge halkı, son yıllarda nehirde su seviyesinin ciddi oranda düştüğünü ve benzer olayların zaman zaman yaşandığını belirtti.
Uzmanlar ise Sakarya Nehri’nde yaşanan kurumanın ekosistem üzerinde olumsuz etkiler oluşturabileceğine dikkat çekerek, yetkililerin gerekli önlemleri alması gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR
12 Yorum Var-
Mehmet
2 ay önce
Şikayet Et
İyide bu balık milyar yakın yumurtlar yazık
Beğen
Toplam 2 beğeni
-
Erdogan
2 ay önce
Şikayet Et
Firsatcilar suyun debisi dusmus avcilik yaptik zanneden capulcular
Beğen
Toplam 8 beğeni
-
Rft
2 ay önce
Şikayet Et
Yemeseydiniz ölürsünüz hemi
Beğen
Toplam 8 beğeni
-
burhan
2 ay önce
Şikayet Et
belkide yıllardır haber olmak için bu balıkğın peşinden koşmuştur. şimdide timsah hayaline devam etsin
Beğen
Toplam 6 beğeni
-
Metin.
2 ay önce
Şikayet Et
Olumsuz yorum yapanlar balık sevmiyor galiba ? Kurban bayramında hayvan katlediyorlar der gibi. Ula 68 kiloluk av için yeterli büyüklükteki hayvanı avlamanın nesi cahillik acaba ?
Beğen
Toplam 11 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle