Hatay'da ismini vermeyen hayırsever her gün 6 bin ekmek dağıtacak
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ismini açıklamak istemeyen bir hayırsever, tanesi 10 liradan satılan halk ekmeğinin 1 aylık ücretini karşıladı. Ramazan ayı boyunca her gün 6 bin ekmek depremzede vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak.
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte tüm Türkiye'de gönüllere dokunan yardımlaşma hadiseleri görülmeye başlandı.
Edinilen bilgiye göre, Hatay'da kimliğini açıklamak istemeyen bir hayırsever, Dörtyol Belediyesine bağlı 16 ayrı halk ekmek satış noktasında satışı yapılan ekmeklerin ücretini ödeyerek vatandaşların Ramazan ayı boyunca ücretsiz ekmek almasını sağladı.
Denizli'de besiciler gördüğü manzara karşısında sevinçten havalara uçtu!
Samsun'da 20 milyonluk vurgun! Araç hayalleri kâbusa döndü
Evladı için falezlere çıkan anne: Hayvanlar bile bırakmıyor yavrularını nasıl bırakayım?
Nevşehir'de imamın en zor görevi: Cenaze namazını kıldırırken fenalık geçirdi

RAMAZAN AYI BOYUNCA ÜCRETSİZ EKMEK İKRAMI YAPILACAK
Büfelere ekmek satın almaya gelen depremzede vatandaşlar, Ramazan ayı boyunca ekmeklerin ücretsiz olduğunu öğrendi.
Özellikle dar gelirli aileler uygulamadan memnuniyet duyduklarını dile getirerek hayırsevere teşekkür etti.

KİŞİ BAŞI 5 EKMEK ALINABİLECEK
Yetkililer, daha fazla ailenin faydalanabilmesi için dağıtımın kişi başı tek seferde 5 ekmek ile sınırlandırıldığını açıkladı.
Uygulamanın başlamasıyla birlikte günlük 6 bin ekmeğin kısa sürede tükendiği belirtildi.

"HALKIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç yaptığı açıklamada, "Belediyemizin hizmeti olan ve 10 TL'den satışını gerçekleştirdiğimiz halk ekmeği, Ramazan ayı boyunca bir hayırsever hemşehrimizin desteğiyle ücretsiz olarak halkımıza ulaştıracağız. Duyarlı vatandaşımıza halkımız adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıtan bu anlamlı destek, ilçe genelinde takdirle karşılandı.

YORUMLAR
3 Yorum Var