Aydın

14 yıllık sır çözüldü! Kayıp olarak aranıyordu: Annesi dahil 4 tutuklu

10:48 14 Mayıs 2026 2 Yorum Var
14 yıllık sır çözüldü! Kayıp olarak aranıyordu: Annesi dahil 4 tutuklu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 2012 yılında Osman Aktepe'nin (16) kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 8 şüpheliden aralarında annesinin de bulunduğu 4 zanlı tutuklandı.

Aktepe'nin bulunamaması üzerine takipsizlik kararı verilen dosyanın, alınan ihbar üzerine yaklaşık 9 ay önce yeniden açılmasıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden Aktepe'nin annesi G.Ç, komşusu S.Ö. ile 2 kişi tutuklandı.

Gencin öldürülmesi iddiasıyla yakalanan diğer şüphelilerden baba, dayı ve diğer 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şanlıurfa'da kayıp olarak aranan 5 yaşındaki Miraç ölü bulundu Şanlıurfa'da kayıp olarak aranan 5 yaşındaki Miraç ölü bulundu

Hatay'da 7 yaşındaki çocuğun başıboş sokak köpeklerinden kaçtığı anlar kamerada Hatay'da 7 yaşındaki çocuğun başıboş sokak köpeklerinden kaçtığı anlar kamerada

Eskişehir'de toprak cinayeti: 1 ölü, 1 yaralı Eskişehir'de toprak cinayeti: 1 ölü, 1 yaralı

Aydın'da 14 yıl önce kaybolan gencin öldürülmesi iddiasıyla yakalanan 8 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

DOSYA 9 AY ÖNCE YENİDEN AÇILMIŞTI 

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Aydın İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), 2012 yılında kaybolan ve takipsizlik kararı verilen dosyayı 9 ay önce yeniden açmıştı.

Anne dahil 4 şüpheli tutuklandı.

8 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINMIŞTI 

Osman Aktepe'nin aile bireyleri ve olayla bağlantılı olabileceği değerlendirilen kişileri teknik ve fiziki takibe alan ekipler, gencin annesi, babası ve dayısının da bulunduğu 8 şüpheliyi dün gözaltına almıştı.

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından Nazilli Adliyesi'ne sevk edilmişti.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Misafir 29 dakika önce Şikayet Et
    O zamn neden araştırlmadı biri hesabbını o zamanki soruşturana sorsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.