Kar kalınlığı 10 metreyi buldu! Kentte çalışmalar devam ediyor
Şırnak’ta karla mücadele haziran ayının son günlerinde de devam ediyor. Ekipler, kar kalınlığının 10 metreyi bulduğu yolları göçerler için açıyor.
Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesindeki 3 bin rakımlı kel Mehmet ve Hanke dağlarındaki yaylalara çıkmaya çalışan bölge halkı ve göçerler kar yağışı sonrası kapanan yollarda mahsur kalınca besicilikle uğraşanların imdadına belediye ekipleri yetişti.
4 ay kira alamayan ev sahibi, mezarlığa giderek şikayetçi oldu
Erzincan'da çiftte cinayet! Teslim olup itiraf etti
Canlı yayında öldüresiye dayak!
Bursa'da akılalmaz olay! 21 yaşındaki Songül, 3 kişi tarafından kaçırıldı
Hatay'da esrarengiz kayıp! Uğur 124 gündür aranıyor
Beldeye 40 kilometre uzaklıktaki yaylalarda günlerdir kar birikintilerini temizleyen ekipler 5 günlük çalışmanın ardından yaylalara çıkacak olan göçerlerin yolunu açtı.

KAR KALINLIĞI 10 METREYİ BULDU
Karla mücadele çalışmalarına haziran ayı olmasına rağmen devam eden ekipler kar kalınlığının 10 metreyi bulduğu bölgelerde çalışıyor.
Ekipler şimdiye kadar 5 yayla yolunu ulaşıma açtı. Karla mücadele ise Yedi Boru Yaylası bölgesinde devam ediyor.

YORUMLAR