Adana

7 yıl hapis cezasına çarptırılan Sema'nın annesi: Arkadaş kurbanı oldu

14:05 29 Haziran 2026 3 Yorum Var
7 yıl hapis cezasına çarptırılan Sema'nın annesi: Arkadaş kurbanı oldu

Adana'da terzide çalışırken arkadaşının isteği üzerine banka hesabı ve IBAN bilgisini kullandırdığı öne sürülen Sema Nur Tursun'un (17), dolandırıcılık dosyaları kapsamında 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Merkez Seyhan ilçesinde yaşayan Cemile Tursun, kızının arkadaş çevresi tarafından kandırıldığını öne sürerek, yaşadıkları süreci anlattı.

Kızının reşit olmadığı dönemde hesabının kullanıldığını söyleyen anne Tursun, büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade etti.

Cemile Tursun

"KIZIM ARKADAŞ KURBANI OLDU"

Kızının mağdur olduğunu ileri süren Tursun, "Benim kızım arkadaş kurbanı oldu. Kızımı kandırıp kartını alıyorlar. Kızım daha 17 yaşında. Kızım kart çekebilir mi? Mağdurdur." dedi.

Çanakkale’de denizde kaybolan 14 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulunduÇanakkale’de denizde kaybolan 14 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu

Yer: Burdur! Yaptıkları hatayla araçları trafikten men edildi Yer: Burdur! Yaptıkları hatayla araçları trafikten men edildi

Vücudunun yüzde 70'i yanan kadın uyardı: Satın alırken dikkat etsinler Vücudunun yüzde 70'i yanan kadın uyardı: Satın alırken dikkat etsinler

7 yaşındaki Sema Nur Tursun

"YETKİLİLERDEN AF İSYİYORUM"

Aile olarak zor şartlarda yaşam mücadelesi verdiklerini belirten Tursun, "Kiracıyım. Eşimin gözleri görmüyor ve iki çocuğum da mahkum. Yetkililerden af istiyoruz. Bu mağdurlara yardımcı olun." ifadelerini kullandı.

Nevşehir'de hatalı sollama faciası: 1 ölü, 5 yaralı Nevşehir'de hatalı sollama faciası: 1 ölü, 5 yaralı

'Çamur at izi kalsın' dönemi bitti: Komşusuna iftira attı cezayı yedi "Çamur at izi kalsın" dönemi bitti: Komşusuna iftira attı cezayı yedi

"700 BİN LİRA DOLANDIRDILAR"

Kızının IBAN'ının dolandırıcılıkta kullanıldığını sonradan öğrendiklerini öne süren anne Tursun, "Kızımın IBAN'ını kullanıp 700 bin lira dolandırdılar. Biz parayı yatırıyoruz ama başka bir borç çıkıyor." diye konuştu.

7 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI 

Asıl sorumluların ceza almadığını iddia eden Cemile Tursun, "Kızımı dolandıran kişi mahkemeye çıkıyor ve ona beraat veriyorlar, ama kızım ceza alıyor. Kızım iki dosyadan 7 yıl ceza aldı. Daha başka dosyalar da çıkıyor." dedi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Denge 7 dakika önce Şikayet Et
    Bir daha aklını kullanır
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Yakup Mil 1 saat önce Şikayet Et
    Teyzecim kızın seni de kandırıyor, herkes verdiği ibanın ne için kullanıldığını biliyor, bedavadan para almak istemiş ve sonuç bu
    Cevapla
  • KARAYEL 1 saat önce Şikayet Et
    17 yaşında hesap kendisi açamıyor diye biliyorum.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ihtiyaren 1 saat önce Şikayet Et
    yahu arkadaş . milleti milyon tller dolandırmış koca koca adamlar dışarda rahat rahat gezerken bu kızcağız ne yapmışd a 7 sene ceza almış. akıl alacak gibi değil.
    Cevapla
  • Vatansever 1 saat önce Şikayet Et
    Senin çocuğun 2side cezaevinde denk durana bir şey yok
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.