Düzce'de sabah dükkânını açan esnaf, bulduğu nota bakakaldı
Düzce'de yaşayan Birol Karayakalı, kapalı olan işletmesinin önündeki kilitlenmeyen buzdolabından gece saatlerinde su alan vatandaşların bıraktığı not ve parayı görünce duygulandı.
Kentte pidecilik yapan Birol Karayakalı, akşam mesaisinin ardından dükkanını kapattıktan sonra dışarıda bulunan su dolabını kilitlemeden iş yerinden ayrıldı.
Sabah saatlerinde dükkanını açmaya gelen Karayakalı, dolabı kontrol ettiğinde suların üzerinde bir miktar para ve bir kağıt parçası buldu.

HELALLİK ALMAK İÇİN NOT BIRAKMIŞLAR
Gece saatlerinde susayan ancak açık yer bulamayan kişilerin dolaptan su aldıklarını belirterek bıraktıkları ücreti ve teşekkürü içeren notu okuyan Karayakalı, karşılaştığı manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.
Birol Karayakalı, sabah gördüğü not karşısında çok duygulandığını belirterek, "Dolabın içinde bir miktar para ile yazı bırakmışlar. Gece susadıklarını, su aldıklarını ve ücretini bıraktıklarını söyleyen bir not koymuşlar." dedi.
Kayseri'deki biber gazlı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı
Erzincan'da yüksek gerilim hattında dehşet! Vücudunun 3'te 1'i yandı

"BIRAKMAYANLARA HELAL OLSUN"
İşletmelerinin önündeki dolabı gece saatlerinde özellikle kilitlemediklerini aktaran Karayakalı, şunları kaydetti:
"Ara ara bu olaylar oluyor. Bazıları ücretini bırakıyor, bazıları bırakmıyor. Bırakmayanlara helal olsun, ücretini bırakanlara da teşekkür ederim. Aslında bu durum garip geliyor ama eskiden ecdadımız savaşa, sefere giderken geçtiği yerlerde sebze ve meyve kopardığı zaman yerine parasını, altını koyarmış. Günümüzde böyle şeyler bize enteresan gelmeye başladı."

YORUMLAR
7 Yorum Var-
Erdal
1 ay önce
Şikayet Et
Su Allahın insana verdiyi deyerdir onu bile uçuk fiyatlarda satık Allah razı olsun
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
yörükoğlu oOsman
1 ay önce
Şikayet Et
Yetiştiren Anneden ve Babadan ALLAHRAZIOLSUN.Göz hakkı deyipde meyve dallarını kıran değil,onuda ana ve baba yeyiştiriyor
Beğen
Toplam 8 beğeni
-
Ali29
1 ay önce
Şikayet Et
Ahirete hesap gününe inanan aklı başında hiç kimse kul hakkıyla Allah'ın huzuruna gitmez. Gitmemeli, hesap günü çok çetin olacak.
Beğen
Toplam 15 beğeni
-
Adem
1 ay önce
Şikayet Et
Bu insanlığımızın nekadar iyi olduğunu değil nekadar acı olduğunu gösteriyor.Normalde olması gereken bir durumun Habere konu olması insanlığın ne kadar kötüye gittiğini gösteriyor
Beğen
Toplam 16 beğeni
-
misafir
1 ay önce
Şikayet Et
demek böyle güzel insanlarda var bu dünyada.
Beğen
Toplam 4 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle