Uşak

Genç Uşakspor Antrenörü Şahin:

14:19 03 Aralık 2015
Genç Uşakspor Antrenörü Şahin:

"Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz yerde tamamladık. Takıma takviye yaparak play-off hedefine ulaşmak istiyoruz"

 Bayanlar Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Genç Uşakspor'un antrenörü Rüştü Şahin, ligin ilk yarısını hedefledikleri yerde tamamladıklarını söyledi. 

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin birinci yarısıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Bu yıl ilk kez yer aldıkları Süper Lig'de iyi mücadele eden bir ekip olduklarını belirten Rüştü Şahin, ligin ilk yarısında oynadıkları 11 karşılaşmada 5 galibiyet, 6 mağlubiyet aldıklarını kaydetti. İlk yarıyı 10 puan ve averajla 7. sırada tamamladıklarına işaret eden Şahin, kısıtlı bütçeyle kurulan takımın lige renk kattığını belirterek, "İlk yarıyı hedeflediğimiz yerde tamamladık" dedi.

İkinci yarı hazırlıklarına 8 Aralık'ta başlayacaklarını, takımı güçlendirmek için transfer yapmak istediklerini dile getiren Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"Takıma solak bir kanat oyuncusu alarak ligi ilk 8 içinde bitirmek ve play-off hedefine ulaşmak istiyoruz. Henüz bir sponsorumuz yok, Uşaklı iş adamlarından destek istiyoruz. 20-22 Aralık'ta Türkiye Kupası ikinci etap maçları yapılacak. Biz grupta Muratpaşa Belediyespor, Adana Şakirpaşa Belediyespor, Osmangazi Belediyespor ile eşleştik. İlk ikiye kalan takımlar kupada çeyrek finale yükselecek. Hedefimiz Türkiye Kupası'nda da çeyrek final oynamak ve ilgin ikinci yarısına daha güçlü girmek." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.