Uşak

Muratbey Uşak Sportif'e yardım kampanyası

18:35 09 Aralık 2015
Muratbey Uşak Sportif'e yardım kampanyası

Süper Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif'e gelir sağlamak amacıyla düzenlenen yardım kampanyasına Uşak Valisi Ahmet Okur ile Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan birer maşlarını bağışlayarak destek verdi.

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen kampanya çerçevesinde belediye encümen salonunda gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Vali Ahmet Okur, ligde üst sıralarda yer alan Muratbey Uşak Sportif'e gelir sağlamak amacıyla yapılan kampanyaya toplumun tüm kesimlerinden destek geldiğini söyledi. 

Kampanyaya bir maaşını bağışlayarak katıldığını Okur, "Kampanyayı okullara yayıp herkesin sahip çıkmasını sağlayacağız. Burada kentimizin tanıtımına destek sağlayan basketbol takımımızla beraber olduğumuzu tüm kamuoyuna göstermiş oluyoruz. Ben çok güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise takımın bu sezon ligde gösterdiği başarılı performansın devam etmesi gerektiğini belirterek, bir maaşını takıma bağışladığını ifade etti. Cahan, vatandaşları kampanyaya destek olmaya çağırdı. 

Muratbey Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan da kampanyanın birlik beraberlik olgusu ile yürüdüğünü belirterek, "Sponsorlarımız da bu durumu destekliyor, ümit ediyorum ki sportif başarı devam edecek" diye konuştu.

Toplantıya, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin ile Muratbey Uşak Sportif'te forma giyen basketbolcular katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.