Uşak

Uşak'ta vergi rekortmenlerine ödülleri verildi

14:28 26 Şubat 2016
Uşak'ta vergi rekortmenlerine ödülleri verildi

Uşak'ta 2015'te gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri için ödül töreni yapıldı.

Uşak Defterdarlığı'ndaki törende konuşan Vali Ahmet Okur verginin önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu, son yıllardaki düzenlemelerle tahakkuk ettirilen vergilerin tahsilatında artış olduğunu ifade etti.

Uşak'ın sanayi, tarım ve hayvancılıkta önemli gelişim gösterdiğini aktaran Vali Okur, "Biz sadece sanayicilerimizden, müteşebbislerimizden vergi almak değil, onların gelişmelerinde önlerini açmak üzere altyapıyı hazırlamaya gayret ediyoruz. Memnuniyetle ifade ediyorum ki çalışmalarımız meyvesini veriyor. Bu sembolik ödül törenlerinin sanayicilerin moral ve motivasyonlarınızı yükseltmesini arzu ediyorum. Sizler ve çalışanlarınız büyük bir özveri ile yaşadığınız şehre hizmet ediyor, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasını önemli katkılar sağlıyorsunuz" dedi.

Defterdar İhsan Özbay’ın herkesin geliri oranda vergi ödemekle yükümlü olduğunu belirterek, devletlerin toplanan vergilerle ayakta kaldığını söyledi.

Konuşmalarının ardından Vali Ahmet Okur ilimiz 2015 yılında kurumlar vergisinde en yüksek beyanda bulunan mükellef Altınsar Tekstil San. Tic. A.Ş. ile gelir vergisinde en yüksek beyanda bulunan işadamı Arif Öztan'a plaket verdi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.