Uşak

Uşak'ta istihdama 3 bin 450 kişi eklendi

19:23 15 Mart 2017
Uşak'ta istihdama 3 bin 450 kişi eklendi

Uşak Valisi Ahmet Okur, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Uşak'ta 3 bin 450 kişinin istihdam edildiğini bildirdi.

Vali Okur, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan ve işsizliğin azaltılmasıyla istihdamın artırılması hedeflerine yönelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programının Uşak'ta büyük bir ilgi ve destek gördüğünü belirtti.

Türkiye üzerinde oynanan siyasi ve ekonomik oyunların, milletin birlik ve beraberliğiyle, devletine olan bağlılığıyla bertaraf edildiğini ifade eden Vali Okur, şunları kaydetti.

"Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programı kapsamında Uşak'ta ocak, şubat ve mart ayının ortası itibariyle 3 bin 450 ilave istihdam sağlandı. Üç organize sanayi bölgesine sahip Uşak'ta bu alanların daha da genişlemesi yolunda atılan ciddi adımlar, yeni yatırımlar ve iş imkanlarını ortaya çıkaracak, bir seferberlik olarak başlatılan bu programın bugün olduğu gibi önümüzdeki aylarda ve yıllarda kalıcı çözümler üretecek istihdam altyapısının oluşturulmasını sağlayacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.