Uşak

Kanser Haftası

15:59 07 Nisan 2017
Kanser Haftası

Uşak Valisi Ahmet Okur, Kanser Haftası nedeniyle Uşak Devlet Hastanesi Onkoloji Servisinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Vali Okur burada yaptığı konuşmada, kanserin çaresiz bir hastalık olmadığını, uzmanların bilimsel araştırmalarla kanser tedavisi için her gün yeni bir tedavi yöntemi geliştirdiklerini belirtti.

Kanserle en iyi mücadelenin erken teşhis ile olacağını belirten Okur, "Düzenli ve dengeli bir hayat sürmenin, manevi yönünü güçlü tutmanın bizleri tüm hastalıklara olduğu gibi kansere karşı koruması da mümkündür. Ülkemizde gelişmiş ülkelerde olduğu gibi kanser tedavisinde bilimsel çalışmalar devam etmektedir. Bir şekilde bu hastalıktan mustarip olanlara acil şifalar diliyorum. Kanser Haftası dolayısıyla toplumumuzda kansere karşı duyarlılığın artmasını temenni ediyorum." dedi.

Okur daha sonra Kemoterapi Ünitesi Sorumlusu Onkoloji Uzmanı Dr. Utku Dönem Dilli'den verilen sağlık hizmetleri ve hastaların tedavi süreciyle ilgili bilgi aldı.

Vali Okur'a ziyaretinde Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı ile hastanenin Başhekimi Abdurrahman Yılmaz eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.