Uşak

AA fotoğraflarıyla 81 ilde "15 Temmuz" sergisi

19:59 12 Temmuz 2017
AA fotoğraflarıyla 81 ilde "15 Temmuz" sergisi

Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi Uşak'ta açıldı.

Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi ve AA'nın katkılarıyla düzenlenen "15 Temmuz" temalı fotoğraf sergisi Tiritoğlu parkında açıldı.

Serginin açılışına Uşak Valisi Salim Demir, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Nedim Selbusu, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Kültür ve Turizm Müdür Vekili Buğra Ünal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Demir, yaptığı konuşmada, AA foto muhabirlerinin FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında yaşananları en etkileyici şekilde ortaya koyduğunu söyledi.

Fotoğrafların çok etkileyici olduğunu ve tarihe tanıklık ettiğini aktaran Demir, "Ben başta AA yönetimini ve tüm çalışanlarını yürekten kutlamak istiyorum. Gerçekten o hain geceyi ve sonrasını böylesi etkileyici şekilde sergiledikleri için. Bu fotoğrafların büyük bölümü hafızalarımızda, tüm halkımızın bu sergiyi mutlak suretle görmesini istiyorum. Sergi dört gün boyunca açık kalacak." ifadelerini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise kentte 15 Temmuz etkinliklerinin sürdüğünü belirterek, AA'nın fotoğraf sergisinin çok anlamlı olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Demir ve protokol üyeleri sergiyi gezdi.

Altmış fotoğrafın yer aldığı sergi, 16 Temmuz'a kadar açık kalacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.